I. Ecaterina Moga – Psiholog, Coach și Trainer

II. Prezentare generala
Ecaterina Moga– isi prezinta serviciile online prin intermediul site-ului http://ecaterinamoga.com. Administratorul site-ului, cat si persoanele imputernicite de acesta se angajeaza sa pastreze in siguranta si sa protejeze datele cu caracter personal ale utilizatorilor colectate prin intermediul site-ului http://ecaterinamoga.com.

Ecaterina Moga isi desfasoara activitatea conform legislatiei in vigoare si se angajeaza sa implementeze orice masuri de ordin tehnic sau organizatoric necesare pentru securitatea si controlul sistemelor informatice.

Toate informatiile colectate direct sau indirect prin intermediul site-ului sunt colectate si prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de toti utilizatorii.

III. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru se face atat direct de catre administratorul site-ului, cat si indirect, prin terte parti, cum ar fi programe sau instrumente de marketing.

Informatiile colectate si prelucrate prin intermediul formularelor regasite in sectiunea de Contact – http://ecaterinamoga.com/contacte/ sunt: nume, prenume, e-mail, telefon.

Administratorul site-ului nu este si nu poate fi facut responsabil pentru datele cu caracter personal introduse de catre utilizatori in zona de acces public precum sectiunea de comentarii aferenta blogului – http://ecaterinamoga.com/blog/.

Prin completarea datelor in formularul de contact, utilizatorii declara ca accepta neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date a Ecaterina Moga si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Ecaterina Moga, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Ecaterina Moga, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, prin introducerea datelor, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate (cedate) de catre Ecaterina Moga atat afiliatilor sai, precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Daca nu sunteti de acord cu maniera de prelucrare si colectare a datelor cu caracter personal, cat si posibilitatea ca acestea sa fie transferate catre terte parti (afiliati, colaboratori, parteneri), nu introduceti datele personale in formularele site-ului si nu utilizati serviciile aferente acestuia.

Ecaterina moga se foloseste de date cu caracter personal colectate, prelucrate si stocate automat de catre terte parti precum și alte instrumente de marketing.

Instrumentele de marketing ne permit sa monitorizam si sa analizam care este tipul utilizatorilor site-ului nostru, pe fiecare pagina, de unde ati ajuns pe site-ul nostru si bineinteles care sunt subiectele/serviciile de interes pentru fiecare categorie de utilizatori in parte.

Scopul si maniera de prelucrare a datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal pot fi colectate pentru indeplinirea urmatoarelor scopuri: informarea utilizatorilor, activitati comerciale, activitati de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de analiza, de monitorizare a conversiilor si a comportamentul utilizatorilor pe site-ul http://ecaterinamoga.com.

Ecaterina Moga poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/ bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si a serviciilor noastre.

Luam toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Personalul care are acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat. Toate accesarile bazei de date se fac numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date.

Drepturile utilizatorilor
Prin citirea prezentelor termene si conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate către Ecaterina Moga (adresa poate fi furnizată printr-un mesaj) va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.
  • sa interveniti asupra datelor transmise.
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente printr-un newsletter saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Ecaterina Moga nu promoveaza SPAM-ul si nu colecteaza in mod constient date cu caracter personal ce vizeaza persoanele care nu au indeplinit varsta de 18 ani. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul http://ecaterinamoga.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatii suplimentare
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Politica de Confidentialitate a site-ul nostru poate fi modificata periodic de catre administratorul site-ului motiv pentru care va recomandam sa revizuiti periodic aceasta pagina.

Daca aveti orice intrebari referitor la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati, fie prin e-mail la adresa info@ecaterinamoga.com.

 

http://ecaterinamoga.com/wp-content/uploads/2021/03/165451834_777343849548271_4077439637638994648_n.png
Londra, Marea Britanie

Urmărește-mă:

CONTACTEAZĂ-MĂ

Psihoterapie, dezvoltare personală, coaching, workshopuri, traininguri și programe de dezvoltare pentru instituții de învățământ.

© Ecaterina Moga, Phd