HomeTestimoniale

TESTIMONIALE

Multă admirație combinată cu încredere în competențele acestei doamne desăvârșite!

Am avut onoarea de a colabora de nenumărate ori cu doamna doctor Moga Ecaterina! De fiecare dată, aceasta ne-a surprins plăcut prin profesionalismul și ingeniozitatea dumneaei! Toate activitățile de formare au adus rezultate pozitive, experiențe inedite și multă admirație combinată cu încredere în competențele acestei doamne desăvârșite!

SILVIA MUSTOVICI

Director general direcția de Învățământ Orhei, Prof. matematică, grad Superior

Un specialist excepțional în formarea profesională de echipă

Dr. Moga Ecaterina, este un specialist excepțional în formarea profesională de echipă. În anul 2015 am avut marea plăcere să beneficiem de un seminar de instruire în care am învățat de la un expert cum sā ne facem clienții mulțumiți. Seminarul: „Formarea echipei pro-eficiente: specialiști calificați-clienți mulțumiți”, a avut un impact major pozitiv aspra echipei mele care activează în domeniul frumuseții.

Dr. IULIANA CREȚU

Apreciez calitatea înaltă a trainingurilor organizate de doamna Moga Ecaterina

Apreciez calitatea înaltă a trainingurilor organizate de doamna Moga Ecaterina, doctor în psihologie, care este un expert în educație. Instruirile organizate sunt interactive, fiecare participant fiind implicat activ în predare, discuții, situații-problemă. Astfel, reușește cu succes să scoată în evidență principalele aspecte a didacticii moderne.

VERA BALAN

Director liceu „Petre Ștefanuca”, Ialoveni

SCRIE RECENZIA TA AICI

    http://ecaterinamoga.com/wp-content/uploads/2021/03/165451834_777343849548271_4077439637638994648_n.png
    Londra, Marea Britanie

    Urmărește-mă:

    CONTACTEAZĂ-MĂ

    Psihoterapie, dezvoltare personală, coaching, workshopuri, traininguri și programe de dezvoltare pentru instituții de învățământ.

    © Ecaterina Moga, Phd